<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=6&categoria=Voluntariat" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=6&categoria=Voluntariat" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
279 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLANETA MASSANASSA: JORNADES DE NETEJA A LA MARJAL.

La Regidoria de Joventut de Massanassa llança durant aquest mes de maig, una nova edició del Programa de Sensibilització i Educació Mediambiental PLANETA MASSANASSA, amb unes jornades de Neteja per a Joves i Públic Familiar, i Centres d'Educació Secundària del municipi.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

17 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIFÒBIA. Joves! Hui, 17 de maig de 2021, és el Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia. Un any més, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat @joventut_riberaalta reivindiquem aquest dia, per tal de visibilitzar la realitat que pateixen totes les persones, i especialment les persones joves, que pertanyen al col·lectiu LGTBI.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove a Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

MÉS CARNETS JOVES! Pròximament estarem en el teu municipi per a poder expedir-ho!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU! - Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda.

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU! Joves! Com ja sabeu, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

PRIMER JOVE AMB VIATGE I EXPERIÈNCIA EUROPEA DEL PROJECTE "EMPODERA'T i VIATGEM"

Aquesta setmana hem de donar l'enhorabona a Pau *Faulí que ja es troba en la seua nova destinació, ja que la setmana passada va començar el seu projecte de viatge, en el projecte «Empodera't i viatgem». Pau passarà un any a la ciutat portuguesa de Porto i viurà una experiència vital sense precedents, desenvolupant una activitat referent als seus gustos i preferències i per la qual ha estat preparant-se en un taller d'apoderament durant aquests mesos.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

OCI A SUECA

El passat 8 de maig, un grup de joves suecans de 12 a 18 anys van gaudir d'una eixida al FUN JUMP d'Alfafar. Aquesta activitat, organitzada pel Consell de la Joventut de Sueca, no és l'única proposta per al mes de maig.El dia 29 està programada una jornada de piragüisme al riu Xúquer. Aquesta activitat, per a joves a partir de 12 anys, compta amb la col·laboració del Club de Piragüisme de Sueca, és gratuïta i amb places limitades. Les inscripcions es poden fer abans del dia 26 de maig, de 18:00 a 20:00 h, al Casal Jove.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CURS DE SEGURETAT I PRIMERS AUXILIS: II EDICIÓ

Davant la gran demanda de participació dels joves del municipi, la Regidoria de Joventut ha tornat a oferir el curs de Seguretat i Primers Auxilis. És un curs gratuït, amb places limitades i per a persones a partir de setze anys. S'impartirà en el Casal Jove, del 18 al 21 de maig, de 17:30 h a 20:30 h.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PROGRAMA GRATUÏT D'EMPRENEDORIA JUVENIL #GeneracióIN - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PROGRAMA GRATUÏT D'EMPRENEDORIA JUVENIL #GeneracióIN Si tens una idea de negoci i busques ajuda per formar-te i emprendre, inscriu-te al Programa gratuït d’Emprenedoria Juvenil #GeneracióIN
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove a Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga (Descomptes i documentació) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CONEIXES TOTS ELS DESCOMPTES DEL CARNET JOVE? Pròximament estarem en el teu municipi per a poder expedir-ho!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Operació Falciot

🐦#OperacióFalciot | 🤝Projecte de #VoluntariatJuvenil per a la conservació de la biodiversitat de la Regidoria de Joventut-InfoJove Xàtiva de l’Ajuntament de Xàtiva ➡️A continuació us deixem un vídeo de protocol d'ajuda per quan et trobes un falciot, informació sobre el que és un Falciot, dades curioses d'aquests i els beneficis que ens aporten a les poblacions urbanes. ➡️Si vols formar part d'aquest projecte pots fer-ho de dues maneres: ✅Sent voluntari/a per acollir a un falciot a casa, fins que aquest puga ser lliure ✅Sent voluntari/a per a transportar als falciots que ho necessiten al Centre de Recuperació de Fauna "La Granja del Saler" (València) ➕Més informació i/o dubtes: 🏠Casa de la Joventut-Centre d’Informació Juvenil/InfoJove Xàtiva: C/ Montcada, 14; ☎️962274342 o 📧 [email protected]
Veure més