<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=18&categoria=Voluntariat" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=18&categoria=Voluntariat" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
393 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CURS DE SEGURETAT I PRIMERS AUXILIS: II EDICIÓ

Davant la gran demanda de participació dels joves del municipi, la Regidoria de Joventut ha tornat a oferir el curs de Seguretat i Primers Auxilis. És un curs gratuït, amb places limitades i per a persones a partir de setze anys. S'impartirà en el Casal Jove, del 18 al 21 de maig, de 17:30 h a 20:30 h.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PROGRAMA GRATUÏT D'EMPRENEDORIA JUVENIL #GeneracióIN - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PROGRAMA GRATUÏT D'EMPRENEDORIA JUVENIL #GeneracióIN Si tens una idea de negoci i busques ajuda per formar-te i emprendre, inscriu-te al Programa gratuït d’Emprenedoria Juvenil #GeneracióIN
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove a Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga (Descomptes i documentació) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CONEIXES TOTS ELS DESCOMPTES DEL CARNET JOVE? Pròximament estarem en el teu municipi per a poder expedir-ho!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Operació Falciot

🐦#OperacióFalciot | 🤝Projecte de #VoluntariatJuvenil per a la conservació de la biodiversitat de la Regidoria de Joventut-InfoJove Xàtiva de l’Ajuntament de Xàtiva ➡️A continuació us deixem un vídeo de protocol d'ajuda per quan et trobes un falciot, informació sobre el que és un Falciot, dades curioses d'aquests i els beneficis que ens aporten a les poblacions urbanes. ➡️Si vols formar part d'aquest projecte pots fer-ho de dues maneres: ✅Sent voluntari/a per acollir a un falciot a casa, fins que aquest puga ser lliure ✅Sent voluntari/a per a transportar als falciots que ho necessiten al Centre de Recuperació de Fauna "La Granja del Saler" (València) ➕Més informació i/o dubtes: 🏠Casa de la Joventut-Centre d’Informació Juvenil/InfoJove Xàtiva: C/ Montcada, 14; ☎️962274342 o 📧 [email protected]
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVES EN MARXA a Massanassa

La Regidoria de Joventut de Massanassa ha inicat als centres d'educació secundària de la localitat, conjuntament amb el Consell Valencià de la Joventut (CVJ), el projecte d'educació per a la participació juvenil JOVES EN MARXA. En aquest projecte es pretén implicar activament a la població jove davant els discursos d'odi.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA EXPEDIRÀ EL CARNET JOVE ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA EXPEDIRÀ EL CARNET JOVE ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU CARNET JOVE!  IMPORTANT: Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Encetem campanya informativa per a apropar el servei comarcal als municipis de la Ribera Alta. Pròximament estarem a: Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove (Descomptes) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CONEIXES TOTS ELS DESCOMPTES DEL CARNET JOVE? Nosaltres t’ho expliquem!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Enquesta a Joves de la Ribera Alta - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

TENS MÉS DE 18 ANYS I VIUS A LA RIBERA ALTA? Contesta a la nostra enquesta!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

2 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA L'ASSETJAMENT ESCOLAR - #StopBullying - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

2 DE MAIG DE 2021: DIA INTERNACIONAL CONTRA L'ASSETJAMENT ESCOLAR O BULLYING. Joves! Hui, 2 de maig de 2021, es commemora el Dia Internacional Contra l'Assetjament Escolar o Bullying. L'assetjament escolar és qualsevol forma de maltractament psicològic, verbal o físic produït entre estudiants de manera reiterada al llarg d'un temps, tant a l'aula com fora d'ella. Quan es produeix a través de les xarxes socials, es coneix amb el nom de 𝗰𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘁𝗷𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗼 𝗰𝗶𝗯𝗲𝗿𝗯𝘂𝗹𝗹𝘆𝗶𝗻𝗴. Es desenvolupa en primer lloc dins de l'entorn escolar, però després s'estén a altres àmbits, afectant la totalitat de la vida del xiquet/a que el pateix.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariat

Els programes europeus de Joventut aposten per una Europa inclusiva, verda, digital i més participativa

El director de l'IVAJ ha intervingut en les jornades organitzades per Quart de Poblet per a presentar els nous programes per a difondre Erasmus + i Cos Europeu de la Solidaritat
Veure més