<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=20&categoria=Voluntariat" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=20&categoria=Voluntariat" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
393 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Curs de maquillatge - Benidorm 2021

Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CURS DE SEGURETAT I PRIMERS AUXILIS

La Regidoria de Joventut ha tornat a oferir el curs de Seguretat i Primers Auxilis, davant la gran demanda de participació que va obtindre l'edició anterior. És un curs gratuït, amb places limitades i per a persones a partir de setze anys. S'imparteix en el Casal Jove, del 26 al 29 d'abril, de 17:30 h a 20:30 h.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK ‼️ - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK ‼️ Joves! Us avisem!!!! Tenim nou canal de Tik Tok!! Estem on esteu. Podeu seguir-nos a: @joventut_riberaalta
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

23 D'ABRIL DE 2021: DIA MUNDIAL DEL LLIBRE - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

23 D'ABRIL DE 2021: DIA MUNDIAL DEL LLIBRE. #JoventutRiberaAlta Hui, 23 d'abril de 2021, celebrem el Dia Mundial del Llibre. Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta volem recomanar-vos aquests llibres: -La Redención, primer llibre de la trilogia de El Don de la Diosa, d'Arantxa Comes (Alzira). -El Campament de Blue Jeans, llibre autoconclusiu. -El petit Ikigai de Franscesc Miralles i Héctor García, versió il·lustrada del llibre Ikigai. -La vida invisible, d'Addie Larue de V. E. Schwab, llibre autoconclusiu. Esperem que gaudiu molt amb ells! A més a més, us proposem que ens recomaneu els llibres que més vos agraden o que estigueu llegint en aquests moments.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

DOS EMPRENEDORS DE LA RIBERA SÓN PREMIATS NOVAMENT EN EL CONCURS EIC COMUNITAT VALENCIANA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

DOS EMPRENEDORS DE LA RIBERA SÓN PREMIATS NOVAMENT EN EL CONCURS EIC COMUNITAT VALENCIANA. CONCURS AUTONÒMIC ONLINE: #EmprendeInnovaComparte Comunitat Valenciana ha celebrat la seua tercera edició aquest 16 d’abril de 2021. Una jornada per a compartir experiències d'emprenedoria, a través de tallers participatius i lúdics, i les diferents idees de negoci de les persones participants. Maria Laudes d'Alzira i Didac Dordà de Carcaixent es porten respectivament el tercer premi del concurs autonòmic i la menció especial al projecte amb millor impacte ambiental. A l’edició anterior del concurs, celebrada el 3 de desembre de 2020, ja van ser premiats dos joves de la Ribera, Iván Mínguez (Benifaió) i Sandra Teruel (Benicull de Xúquer).
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Jornades nous programes Erasmus+ i CES, 5 i 6 de maig a Quart de Poblet.

L'Ajuntament de Quart de Poblet a través de la seua àrea Quart és Europa organitza unes jornades per a conéixer els nous programes i guies d'Erasmus+ i Cos Europeu de Solidaritat 2021-2027, dirigida a professionals de joventut, i membres d'associacions amb inquietuds de poder realitzar accions dins d'aquests programes. La jornada es realitzarà el dimecres 5 de maig i el dijous 6 de maig de 10 a 13 hores, amb dues modalitats de participació, la possibilitat de participar presencialment i en línia.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

La Mancomunitat de la Ribera Alta inicia el Programa Jove Oportunitat - JOOP 2021 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

La Mancomunitat de la Ribera Alta inicia el Programa Jove Oportunitat - JOOP 2021. Programa JOOP Jove Oportunitat de @gvaivaj dirigit a les persones joves dels municipis de la Ribera Alta. Aquest programa va dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagen aconseguit la titulació en ESO, o inclús havent-la aconseguit, desitgen superar la prova d'accés lliure a la FP de Grau Mitjà (si no és el cas, es prepararan competències clau per a accedir a certificats de professionalitat) amb l'objectiu de rebre una orientació personal i professional per a la construcció d'un projecte global de vida de la mà d'un/a coach Aquest programa va dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagen aconseguit la titulació en ESO, o inclús havent-la aconseguit, desitgen superar la prova d'accés lliure a la FP de Grau Mitjà (si no és el cas, es prepararan competències clau per a accedir a certificats de professionalitat) amb l'objectiu de rebre una orientació personal i professional per a la construcció d'un projecte global de vida de la mà d'un/a coach
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

PERSONES JOVES SELECCIONADES PER AL PROGRAMA "JOVE OPORTUNITAT" - JOOP 2021 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PERSONES JOVES SELECCIONADES PER AL PROGRAMA "JOVE OPORTUNITAT" - JOOP 2021 Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta s'informa que ja s'ha publicat el llistat de persones joves seleccionades per a participar al Programa "Jove Oportunitat - JOOP 2021
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Assessories Joves d'Aldaia

Servei d'assessories joves d'Aldaia. El Servei de Joventut ofereix informació d'Europa, Garantia Juvenil, Sexualitat i altres temes d'interés per a joves.
Veure més